Bevattningsförbud i Braås, Dädesjö och Böksholm

Från och med 18 juni och tillsvidare är det bevattningsförbud i orterna Braås, Dädesjö och Böksholm.

Mat och matsedel

Måltiden är en viktig del i vår verksamhet och måltiden ska vara en positiv helhetsupplevelse. Den goda måltiden ska bidra till ett ökat välbefinnande, bra folkhälsa och till goda resultat i utbildning.

Eget tillagningskök

Vår skola har ett tillagningskök. Det innebär att vi lagar mat till våra elever på plats.

Skolans matsedel

Matsedeln hittar du på Mashie Meny. En plattform som gör det enkelt för dig som vårdnadshavare att se vad ditt eller dina barn får till lunch på skolan.

Meny i Mashie Länk till annan webbplats.

Specialkost eller annan kost

Specialkost kan fås av medicinska eller religiösa skäl. Specialkost beställs genom att fylla i en blankett. Kontakta skolan för att få tillgång till blanketten eller använd länken nedan:

Specialkost och annan kost för elev

Senast uppdaterad: 4 februari 2021
Katedralskolan