Praktik

Som arbetsgivare ser vi det som en fantastisk möjlighet att kunna erbjuda praktikplats till dig som studerar vid universitet eller högskola.

Genom att erbjuda dig som studerar en praktikplats hoppas vi kunna bidra till din utveckling med värdefull praktisk erfarenhet och branschkunskap - samtidigt som vi får ta del av din kompetens och och ditt engagemang.

På den här sidan hittar du praktikplatser som går att söka just nu. Vi uppdaterar sidan med nya platser allt eftersom, så håll utkik.

Praktik inom arbete och lärande/förvaltningen arbete och välfärd

Samtliga prakiktplatser för hösten 2024 är tillsatta. Ansökningsperioden för våren 2025 öppnar under oktober 2024. Varmt välkommen med din praktikansökan när det är dags!

Vissa utbildningsprogram har upparbetade rutiner och platser för praktik inom Växjö kommun. Dessa platser annonseras inte här.

Så söker du en praktikplats

  1. Fyll i formuläret som du hittar under respektive praktikplats. Bifoga CV och personligt brev.
  2. Tryck på Skicka. Din ansökan skickas då till ansvarig chef. En bekräftelse på att vi mottagit din ansökan skickas till den e-postadress som du angivit i formuläret.
  3. Klart! Ansvarig chef hör av sig oavsett om du är aktuell för platsen eller inte. Tänk på att det kan dröja innan du får besked.

Relaterade länkar

Senast uppdaterad: 3 maj 2024