Examensarbete

Vi ser gärna att du som student skriver ditt examensarbete, uppsats eller projektarbete med koppling till vår organisation.

Du får testa din förmåga att använda teoretiska kunskaper på reella problem, utmaningar och frågeställningar. Resultatet kommer vår verksamhet till nytta samtidigt som du lär känna oss som arbetsgivare.

Nedan hittar du de examensarbeten och andra uppdrag som vi kan erbjuda inom vår organisation just nu. Klicka på boxarna och läs mer om respektive examensarbete.

Hittar du inte vad du söker efter? Håll utkik, nya förslag läggs ut fortlöpande.

Så söker du ett examensarbete

  1. Fyll i formuläret som du hittar under respektive examensarbete. Bifoga CV och personligt brev.
  2. Tryck på "Skicka". Din ansökan skickas då till ansvarig chef. En bekräftelse på att vi mottagit din ansökan skickas till den e-postadress som du angivit i formuläret.
  3. Klart! Ansvarig chef hör av sig oavsett om du är aktuell för platsen eller ej. Tänk på att det kan dröja innan du får besked.

Har du frågor om examensarbetet eller vill diskutera frågeställningar eller metod innan du söker, är du självklart välkommen att kontakta ansvarig chef.

Andra idéer på examensarbete?

Har du tankar och idéer på vad du skulle vilja genomföra, men som du inte hittar här? Skicka ett mejl till praktiksamverkan@vaxjo.se där du uppger och bifogar samma information som vi efterfrågar i formulären. Döp mejlet till "Förslag på examensarbete" – så ska vi se om vi kan hitta en matchning för just ditt intresseområde.

Senast uppdaterad: 5 februari 2024